03 September 2012

Chopping Board Set dari White.my

 

Cantik tak Chopping Board kat gambar atas tu? Sekali tengok tak tahu itu Chopping Board. Banyak kali tengok pun masih tak tahu lagi. Maklumlah cantik sangat. 

Ini Chopping Board keluaran White.my. Selain cantik, ia 'hygienic' juga. Warna merah untuk potong daging, warna biru untuk potong ikan dan warna hijau untuk potong sayur.

Sekarang White.my ada buat offer diskaun 21% untuk Chopping Board ini, anda dapat harga diskaun RM30 berbanding harga asal iaitu RM38.00. Offer ni akan habis bila-bila masa sahaja jadi jika sesiapa berminat, sila beli sekarang.

Beli Chopping Board Set dari White.my

Ia didatangkan dengan set iaitu 3 Chopping Board bersaiz 7.9 inch (W) x 11.1 inch (H) x 0.1 inch (D) dan ada holdernya sekali. Boleh tengok gambar di bawah.
Thumbnail 1  
Boleh Beli Chopping Board Set di Link ini.  Shipping free jer seluruh Malaysia.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog